sunnuntai 29. toukokuuta 2016

kesä hölliiiii

Hei vaaan!

Kauhee haipakka tahti ollu päällä koko viikon! Viimenen viikko Jyväskylässä niin tietysti mulla oli tälle viikolle sit ihan sikana hommaa.

Olin joka päivä harkassa, mikä oli tosi hyvä. Joka aamu otin kyllä 600buranan ja 1000panadolin, ja niiden kans selvisin ihan hyvin. Pääsin yksiksi päiviksi fertille (lapsettomuuspoli), syöpäpolille ja erikoislääkärin vastaanotolle, ja sit muut päivät olin toimenpidehuoneessa. Oli hyvä viikko harkassa, ja jäi hyvä mieli tosta polista, et seuraavat ketkä sinne menee niin voin heille lämpimästi suositella tota osastoo!!

Koriskausikin saatiin päätökseen tällä viikolla, normi treenit oli tietysti ma,ke ja pe mut sit tiistaina oli päättäjäiset. Laitettiin tytöt pähkäilemään Prison islandiin tunniksi, jonka jälkeen mentiin viettämään iltaa saunatiloihin Jyväsjärven maisemiin. Oli oikein hyvä ilta, ja toi joukkue on paras mitä on ikinä voinu toivoa!!! Myös ilolla "annan paikkani" Jakelle ens kaudella, kun niin mukava tyyppi hänkin on ja heti natsas tyttöjen kanssa kemiat! On nimittäin paljon helpompi jättää toi joukkue kun tietää et siinä on oikeesti kiva tyyppi valmentamassa Karrin kanssa tyttöjä :').

Nohsitten perjantaina lähin treeneistä junalla kotiin ja olinki sitte vasta puolilta öin kotona, kun osuin taas junaan jonka alle joku henkilö päätti elämänsä. Muutenkin myöhänen iltajuna, niin se 40 minuutin viivästyminen kyllä ärsytti. Mutta ei mul onneks ollu kiire! Lauantaina aamulla nappasin auton ja kaverin siihen kyytiin ja ajoin....Jyväskylään! Kaikki tavarathan siis oli siellä, ja kävin ne hakemassa kesäks pois. Vuokralainen kävi kans kirjottamassa sopimuksen ja sai avaimen kämppään, niin meni tosi näppärästi eilispäivä. Kauheesti oli tekemistä kyllä Jklän päässä, kun en ollu pakannut mitään ja siivoominenki oli hankalaa kun kämppä oli täynnä tavaraa. Mut kolmes tunnis selvittiin!! Tänään sitte aamusta alkaen ruvettiin iskän ja pikkuveljen kanssa siivoomaan kotia. Jokainen alotti omasta huoneestaan ja sit vast mentiin yleisiin tiloihin. Heivattiin varmaan 20 säkillistä vaatteita, roskaa, elektroniikkaa pois, ja silti tuntuu, et viel vois jatkaa tätä roinan heivaamista... Mut nyt sain mäkin kamat purettua laukuista kesäks kaappeihin ja tää huone on jotenkin jossain järjestyksessäkin nyt. Oltiin me kyl ahkeria :)

Tää kevät oli niinku taas tässä. Enää vuos kouluu! Ihanaa kesä on nyt. Ja mulla viikko hengähdystaukoo ennen töitä. Ihanaaaaa...... Nyt aion ottaa lasin lahjaksi saamaani luomuvalkkaria ja katsoa elokuvan Inside Out. Hyvää kesää ihmiset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti