maanantai 1. helmikuuta 2016

Hei hei mitä kuuluu

Moikkista vaan.

Tammikuu oli ja meni, tosi nopeesti taas tapahtu kaikki! Joka päivälle melkeinpä oli jotain ohjelmaa ja viikonlopuille myös, niin kyllähän se siinä hurahtaakin.

Koulu käynnistyi oletettua räväkämmin, olin aatellut et no joo jää paljon aikaa kun ei oo kun yks opintojakso täs keväällä, mut se sisältää ihan sikana kaikkee niin eipä tässä kyllä mitenkään vapaapäiviä vietellä... Eli nyt on siis meneillään akuutti- ja operatiivinen hoitotyö, ja siihen sitte liittyy farmakologiaa, lääkelaskuja, lääketiedettä, perus teoriat ja laboraatiot. Itsenäistäki työskentelyä on ihan riittävästi, et kyl tää kevät mennään ihan hyvällä sykkeellä!

Koriksenki osalta kevät käynnistyi vauhdilla, kävin tyttöjen kanssa Vimpelissä pelireissulla sillon heti loppiaisen jälkeen ja sit käytiin Vantaalla Ricoh-turnauksessa muutama viikko sitten. Oli tosi kiva turnaus, pelit oli kovia mutta ainakin saatiin vastusta! Ja on kyllä ilo katella tyttöjen menoa ja meinikiä niin kentäl kun sen ulkopuolellakin :-) 

Omat pelaamiset alko tosi hyvin, treeneissä oli kivaa ja huomasin oikein kuinka kunto on kasvanu ja treenit meni tosi nopeesti. Käytiin lauantaina Mikkelissä pelaamassa Linkkiä ja MiNMKYä vastaan, mut mä pelasin vaan ekas matsis kun hajotin akillesjänteeni siinä kolmannen erän loppumetreillä. Oltiin vasta kasin jälkeen illalla takasi Jykylässä ja sain sit kyydin päivystykseen, istuskelin siellä pari tuntia ja kyllä kannatti istuakin, mul on tossa akillesjänteessä pienoinen repeämä ja sainki ohjeiksi että kolme viikkoa lepoa, kepit kuukaudeks kävelyn tukena (laina-aika siis kuukausi, saa nähdä kauanko niitä käytän) ja särkylääkettä koneeseen ihan silleen kivun mukaan. Jos lähen riehumaan, voi toi revetä lisää tai irrota pahimmas tapaukses kokonaan, että siinä on kyllä mulla aika suuri kannustin pysymään paikoillaan koska leikkaukseenhan mä en halua.

Kivasti on kaverit heti tarjoutunu jeesimään, et eiköhän tämä tästä. Toivottavasti on kinttu kunnossa ennen kun on harkka, mut jos tää nyt menis vaik kolmes viikos paremmaks niin eiköhän toi harkkakin ihan onnistu. Mut harmitus on kyllä suurempi kun itse kipu, ku just sain treenin luistamaan ja hyvän vireen reenaamiseen. Myöskin eilen ois pitäny lähteä juhlii serkun 21-v synttäreitä, mut enpähän lähteny :-( Viikonloppuna on taas sitte valmentajakoulutus, et sielläkään en kauheesti pysty mitään tekemään mutta tärkeintä on, et pääsen paikalle osallistumaan!

Nyt pidän pienen oman sairasloman torstaihin asti, voi olla että käyn tänään tai huomenna Dextrassa vielä kuvauttamassa ja tutkituttamassa ortopedillä tän, niin saan sitten spesifit tiedot. Se päivystävä lääkäri nimittäin vaikutti aika mietteliäältä että mikähän täs nilkas on. Röntgenissä käytti, mut sieltä mun arvelujen mukaan ei kyl pitäis selvitä jännevammoja... Saapi nähdä onko täs nyt oikeesti revenny jännettä vai onko vaan esim venähdys. Joka tapaukses kipee on ja särkee ihan mojovasti. >:(

Parempaa helmikuuta ja valoa kohti :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti