torstai 5. marraskuuta 2015

Taas SE aika vuodesta

Siihen valmistaudutaan jo hyvissä ajoin. Jotkut jopa viikkoja aikasemmin, toiset vielä samana päivänä. Se päivä on pitkältä tuntuva ja odottelua odottelun perään. Viimeiset tunnit käyvät jo tosi hermostuttaviksi, kyttäät kelloa vähän väliä, vielä 40 minuuttia. Tsekkaat monta kertaa, että pääset varmasti kirjautumaan ja että nettiyhteys on kunnossa. Apua, enää 10 minuuttia. Nyt alkaa jo sydän lyömään nopeemmin. Poskissa tuntuu pieni kuumotus ja sormista on kylmä. Enää minuutti, ja kohtalo ratkeaa. Sormet valmiina.

Kello on tasan: löydät nopeasti aikaisemmin tutuksi tulleen linkin. Avaa, varaa ja sama uudestaan. Tee sama kolmesti. Kaikki ohi, kello on 17:03.

Kyseessähän siis on vanha tuttu Jobstep. Tänään vuorossa oli varata keväälle harkat leikkuriin, naistentaudeille, vastasyntyneiden teholle ja lasten vuodeosastolle. Jokaiselle meille oltiin porrastettu yksilöllisesti noi harkat niin, että jokainen ei meistä taistele samoista harkkapaikoista. Mulla esimerkiksi jää syksylle toi lasten vuodeosasto, ja noi kolme muuta on keväällä. Kolme kuukautta putkeen sairaalassa, huh! No, ainakin pääsee kiinni oikeesti työelämään, vaik osastot vaihtuukin muutaman viikon välein. 

Pääsin kyllä just niille osastoille mihin olin ajatellutkin haluavani. Mutta varaustilanteesta päätellen aika moni muukin oli kärppänä varaamassa paikkojaan! Tää on kyllä niin kauhee painetilanne joka kerta, vaikka oikeesti eihän tässä taaskaan ollu mitään pelkoa ettenkö ois päässyt. Sit niissä kätilöharkoissa voi olla vähän kuumottavampaa kun oikeesti tyyliin yks tai kaks pääsee kerrallaan. Onneks tosin neki on porrastettu.

No anyway nyt on seki homma pois alta ja voi taas jatkaa elämää :-D Tein myös raskaudenehkäisyn verkkotentin joku 4 kertaa ja jumitin mun vastauksissa sata vuotta, koska en tajuu mis vastasin väärin. Sain koko ajan 17/20 vaikka luin aina omasta mielestä epäselvät kohdat lähdemateriaalista uudestaan. Silti taas 17/20 vaikka korjasin väärin menneet. Kolmannella kerralla mul meinas usko loppua, ku en siis vieläkään tiedä mitä vastasin väärin, koska siitä ei saanu palautetta. Jonkun yhen kohdan sit taas vastasin eri taval viimesellä kerralla ja sit sain 18/20, mikä siis oli hyväksytty suoritus. Mutta kyllä tympii, mä oikeesti en tiedä vieläkään että mikä hitto meni vikaan. Toivottavasti noi käydään koulus läpi yhdes, koska jää kyl häiritsee. Pääasia, et meni läpi silti.

Vitsi viikonlopust tulee salee kiva, me lähetään Ouluun lauantaina aamulla ja ollaan siel yö, kun sunnuntaina on sarjapelit. Lauantaiks meil on suunniteltuna just kivaa ohjelmaa, mut pitää vielä yksityiskohdat hioo kuntoon. Just kivaa joukkueaikaa, melkein niinku oma pikku turnaus tyttöjen kaa! Harmi vaan, et menee just isänpäivän kaa päällekkäin. Lähetin tänää iskälle paketin postissa, et toivottavasti kerkeis huomiseks. Tuskin, mut aina saa toivoo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti