perjantai 7. elokuuta 2015

whatttt

Öö no siis joo, aloin tossa kelaileen, että kohtahan se koulu taas jatkuu. Tai okei, koulu itsessään vast loka-marraskuun vaihteessa, mut paluu Jyväskylään koittaa hyvin pian! Mielenterveysharkka käynnistää syyslukukauden, ja sit sen jälkeen oikeestaan mulle on hyvin hämärää, mitä syksy pitää sisällään (opintojaksojen osalta).

Valmistautuminen syksyyn ja opintojen jatkumiseen ei oikein nyt kuulu mun suunnitelmiin. Mun suunnitelmissa on tällä hetkellä vikat kaks viikkoo ( :'( ) Englannissa, Lontoon reissu, sit kun palaan Suomeen niin on superjees koristurnaus ja toki haluun nähdä kaikkia kamuja, ja sitten tosiaan paluu Jyväskylään, jota itsessään ootan tosi paljon. En uskonut, et koskaan sanoisin tätä ääneen, mut oikeesti mul on kyllä ikävä Jyväskylään! Siellä on kavereita kans, ja mul on kiva koti ja jotenkin kaipaan sitä itsenäistä elämää. Kun on koko kesän viettänyt asuen kotona tai nyt toisen perheen kanssa niin kyllä sitä vaan kummasti kaipaa omaa elämää, ja sitä, että voi maata sängyssä koko päivän tuijottaen Netflixiä ilman, et joutuu kelaamaan mitä muut ajattelee. 

Anyhow, jotenkin varmaan pitäis alkaa miettii noita opintoja. Pitkän tähtäimen suunnitelmissahan on siis lähteä vaihtoon ens keväänä, alottaa viimeinkin se oppari (ei v!ttu) ja alottaa kätilön suuntaavat opinnot. Ja noita kaikkia pitää oikeesti tänä syksynä jo viedä hitosti eteenpäin. 

Mut en mä nyt jaksa niitä miettiä. Mitä hittoo, kuun vaihteessa mä vasta palaan opiskelun pariin. Mut fakta on se, että Jamkissa lukukausi on jo alkanu, ja toden teolla munkin pitäis miettii koulujuttuja. Vois vaikka alottaa perehtymällä viel vähän syvemmin vaikkapa lastensuojelulakiin ja mt-harkan tehtäviin... 
Taaai sit voin ottaa iisii viel kolmisen viikkoo ja miettii noit juttui uudestaan sit joskus. Nyt lähinnä mietin, et pitäiskö järkkää jotkut pikku kesänlopettajaisjuhlat, et pystyis treffaa kamuja vielä niinku kerralla. Ja onhan nyt loppukesän hämärtyvissä illoissa ihan superhyvä tunnelma viettää aikaa kamujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti