maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kuuluuko mitään

Heissan vaan allihopa!

Tuntuupa pitkältä ajalta, kun oon viimeksi tänne kirjoitellut mitään. 
Siihen on kyllä syy oikeesti. Hyvin yksinkertaisesti, ei oo kauheesti mitään tapahtunut. 

Vuosi sitten kirjoittelin muutenkin hyvin erisävyisiä tekstejä tähän vuoteen verrattuna, mutta olin myös kovin turhautunut siihen, että koulua ei ole. Tilanne on koulun osalta tällä hetkellä aika sama: koulua ei juurikaan ole. Kolmen viikon aikana koulupäiviä mulla on kolme, joka perjantai neljän tunnin treenit. Ei ihan kauheesti haittaa!

Ja ens viikolla on pääsiäinen, jonka jälkeisenä viikonloppuna lähetään risteilee!! dintsdints

Toisaalta vähän haittaa, kun Jyväskylässä mulla on jotenkin silleen rutiinimpi arki. Kun tuun etelään, sluibaan vaan kaikki päivät enkä saa mitään aikaseks! Iskä just sano mulle viime viikolla, että "sä lamaannut kouluhommista kun tuut tänne!". Ja siinä iskä on ihan oikeessa, en vaan jotenkin saa aikaseks mitään, kun on muka kauheesti kaikkee muuta tekemistä. Esim. siivota ja rämpyttää kitaraa ja soitella pianoo. Ja totta kai myös nähdä kavereita ja käydä keikoilla. (KATY PERRY ❤️❤️❤️❤️)

Meillä oli se tiukka viikko, millon viimeks postasinkin, oli tenttejä yms. tärkeetä. Lääkelaskuthan meni siis läpi halleluja, samoin paritenttinä tehty kliinisten tutkimuksien tentti. Onneks tuleva naapurini Mara oli vähän enemmän perillä valkosoluista, niin saatiin jokaiseen tehtävään sisältöä :-D Farmakologian tentti ei mennyt läpi, mikä kyllä ei ihmetytä, mutta harmittaa, koska tentti oli tosi helppo. Jos olisin vaan oikeesti pikkasen enemmän lukenut ajatuksella, niin oisin varmasti saanut ne 2 puuttuvaa pistettä ja tentti ois ollut ees läpi. Mutta uusinnassa sit. Ja sen 1b tentin meinaan kyllä läpäistä ekalla kerralla!

Olin Jyväskylässä viime viikonlopun perjantain koulupäivän takia. Lauantaina oli myös meidän luokkalaisen tuparisynttärit, joten homma meni ihan nappiin. Noin vuorokausi mulla oli aikaa kotona pakata huone kasaan. Muuttolaatikot toin mukanani, kun sain iskältä auton lainaks. Hitto miten perseestä on muuttaa ihan oikeesti!!!! Ja vielä enemmän perseestä se on siks, että en saa apuja keneltäkään. Muuttofirma tulee sit 1.4. auttamaan, mutta muuten hoidan koko homman yksin. Eilen tuli kyllä iso harmitus, kun kävin mielessäni läpi aikatauluasiat, että monelta teen ja mitä ja millon palautan/haen avaimia jne. No, kyllä mä selviän. Ja parempi aloittaa nää muuttojen handlaamiset yksin näin ajoissa, niin seuraava muutto on sit jo paljon helpompi!

No joo. Nyt pitäisi alkaa kirjotteleen arvioita parista mt-sovelluksesta. Mut kas kummaa kuinka vähän niinkun sitäkin tässä välttelen... Ei vaan oikeesti. Ei niissä kauaa mee, kunhan saa vaan aloitettua. Illalla sit meenkin äidin kanssa kattomaan Nordikselle Bryan Adamsia! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti