keskiviikko 24. syyskuuta 2014

FRESHMEN PARTYYYY

Hellurei vähän myöhässä!

Tursajaiset siis oli männä viikolla ja oli kyllä ihan mukavaa! Arvelutti vähän kun ulkona oli "vaan" 15°C ja kuitenkin mullakin lyhyt helma ja lyhyet hihat. Hyvin kumminkin tarkeni, ainakin alkuillan.

Okei mistä siis on kyse. No, tursajaiset, fuksiaiset, millä nimellä niitä nyt sit kutsutaankaan eri kouluissa. Meillä oli teemana piirroshahmot, joten sen mukaan oli suositeltavaa pukeutua. Homma lähti liikkeelle pääkampukselta, jossa jakauduttiin noin 10 henkilön ryhmiin tutoreiden luotsaamina. Ja sit niissä ryhmissä kierrettiin ympäri kaupunkia suorittamassa rasteja ja hengaamassa piirroshahmoina!

Aikaa oli varattu 6h, eli kun klo 15 oli lähtö, niin vikat paikat piti olla klo 21 mennessä suoritettuna. Jotkut kai ei suorittanu kaikkea, mutta me kyllä kierrettiin ahkerasti kaikki rastit! Välillä käytiin kaupassa, monesti vessassa, välillä syömässä... Ja kerettiin silti just mainiosti! Go Weeners!...

Niillä rasteilla oli kaikkia ihania luovuutta vaativia tehtäviä. Esimerkiks vaikka piti nostaa pussista viis esinettä ja tehdä niitä käyttäen näytelmä. Ja sit oli joku random kepukka, jolle piti keksiä mahollisimman monta eri käyttötarkotusta. Jaaa kaikkea muutakin hauskaa! 

Kaikki se panostaminen ja yrittäminen oli kannattavaa, koska meiän joukkue oli KAHDEKSAS!!! Joukkueitahan lähti useampi kymmenen, joten to-del-la hyvä suoritus! Ja meillä ja kutossijalle tulleilla oli samat pisteet, eli perjaatteessa oltiin kutosia! Woop woop!

Meiän tiimistä oli suoraan sanottuna surkee osallistujamäärä. Meitä oli 3/11. OIKEESTI. Kuin heikkoo. Mut meillä oli kyllä silti hauskaa! Toi oli ehdottomasti once in a lifetime juttu ja harmi jos ja kun moni missas. Mutta tuleehan näitä partyi vielä, ens viikolla haalarikastajaiset ja appro. Vaik ei ne oo sama, mut silti. O-ou...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti