tiistai 29. huhtikuuta 2014

Va kvar?

Moi.
Veronica Maggiota fiilistellessä mietin, et mitä oikeesti onkaan jäljellä.

1) Poijupäivänä retki hautausmaalle. Hauskaa, että kukaan ei oikein tiedä, että mille niistä Jyväskylän hautausmaista me mennään. Mutta se selvinnee, kun kysyy.

2) Piiiiitkät treenit torstaina. 10-16, treenejä, esityksiä, nyyttärit. Jotain siihen suuntaan. Vikat myös meidän valmentajan kanssa. Ens syksynä onki sitte uus valmentaja.

3) Perjantaina HYVIn tehdyn työn gaala, ja sit se ois niinku taputeltu. Mulla on siellä vähän suurempi vastuutehtävä, kun en ollu kummassakaan gaalan suunnittelukokouksessa. Ehdotin ite, että voisin sit esitellä meiän projektin korvauksena omasta poissaolostani, ja se sopi tiimille. 

Mutta Herregud että tää kevät meni ohi nopeesti! Ihan hullua jotenkin. Mihin kaikki aika vaan katos :-D Silti on semmonen olo, että on kauheesti tehty ja koettu. Mutta toisaalta tiimin kanssa keskustellessa on aina semmonen yleisfiilis tosi huono, minkä itse luulen johtuvan siitä, kun meillä ei oo koulua kovinkaan usein. Saatetaan nähdä toisiamme ehkä 8h viikossa, ja siinä ajassa ei kyllä ihan kauheesti ehdi tutustua kaikkiin tiimin jäseniin. Siks myös meidän tiimi on vähän hajanainen. Mutta ainaki me yritetään sitä parantaa :)

Nyt on silti alkanut tuntuu tosi tosi paljon siltä, että Helsinki on mun paikka. Viimoset jutut Jyväsykylässä on ollut tavallaan semmosia nauloja arkkuun, että joo, se koulu ei oo mulle. Hyvä juttu on kuitenkin se, että kaikki ei oo samaa mieltä ja että oikeesti meiänkin tiimissä on niitä, joille toi tapa oppia on just bueno. Se ehkä vähän harmittaa, että kun siitä puhuu ääneen, että toi ei kaikille sovi, niin saa tosi vähän vastakaikua. Vaikka valmentajatkin siit puhuu ettei toi oo kaikille sopiva, mutta ne ei oo valmiita tekeen mitään. No, toki tää on kaikille uutta eikä kukaan oikein tiiä vielä tarpeeks, kai.

Okei mutta nyt, opiskelijoille aivan huikeeta pitkää vappua, ja oikeestaan kaikille muillekin iloista vappua :) Erityisesti viime kevään ylioppilaille koska me saadaan laittaa ekaa kertaa lakki päähän!! 


Maggion sanoin, kesäloma, jag kommer, jag är nästan där.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti