sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Se o loppu ny! :( :)

Hellurei ja hellät tunteet!

Vika viikko tuli päätökseen hienolla tavalla. Se ei alkanut todellakaan sillä tavalla, että olisin uskonut sen loppuvan näinkin tunteellisesti.

Tutorjutuilla alkoi koko homma, mikä on tuntunut tosi kiusalliselta, koska en oo vieläkään varma oonko syksyllä Jyväskylässä. Mutta tavattiin siis tulevat valmentajat ja juteltiin syksyn ekasta viikosta ja pääsykokeista. Oli ihan mukavaa!
Sen jälkeen mentiin sit syvällisempiin aiheisiin: kohdattiin kuolemaa. Se oli äärettömän hyvä luento. Siis ihan sika hyvä. 

En jaksa jokaista yksityiskohtaa erikseen tähän kirjottaa, mutta torstaina 6h treeneissä mentiin kanssa aika syvälle, opeteltiin vielä kerran uutta, ja herkuteltiin tiimin hankkimilla eväillä. Tavattiin myös koko tiimin kesken meiän oma tutor ja purettiin sydämiämme Jamkista ja kerrottiin melkein kolmen tunnin ajan että mikä ei toimi tai toimii ja sellasta. Oli myös kivaa ja tarpeellista! Samana iltana lähdettiin sit kaverin kanssa Helmeen laulaa karaokee ja me VOITETTIIN musavisa (joka loppujen lopuksi olikin sit karaokekisa) ja palkinnoiks saatiin skumppaa, levyjä, muumi tamburiini ja muumi nokkahuilu! Jaettiin palkinnot kuuden henkilön kesken, mutta oltiin me kyllä tosi ilosia voitosta. WUHUUU! No sit perjantaina oli meidän loppugaala. Seki oli kyllä mukava päätös koululle tältä keväältä, eli esiteltiin omia projektejamme tiimeittäin. Tiimit oli siis nimenomaan hyvi-alan tiimejä. Osa oli tehnyt jopa neljäki projektia, mutta me tehtiin vaan yks. Mut niillä projut oli alkanut jo vuonna 2012!
Perjantai iltana vielä mentiin juhlistamaan koulun loppumista Laukaaseen yhen luokkalaisen ihanaan kotiin! Oli ihanan rentoa, tehtiin ruokaa ja juteltiin koulujuttujen lisäks paljon muustakin. Naurettiin ja katottiin koirien toilailuja, juotiin ja pelattiin juomapeliä. Illan hämärtyessä jatkettiin sit Jyväskylän yöhön, mutta mä lähdin jo ennen yheksää ajamaan kohti kotia lauantain aamuisen työhaastattelun vuoks. Haikeissa merkeissä jätettiin hyvästit, ja tavallaan toivon, että palaankin takasin Jamkiin syksyllä. Erittäin ristiriitaiset fiilikset on nyt, mutta noi naiset, noi Tuttiritarit on ihan huikeeta porukkaa!! Niiden takia mä todellakin haluisin mennä takasin. Ja kyllä tohon tahtiin on tulossa muutos, luotan siihen. Eikä kouluakaa oo enää ku neljä vuotta jäljellä. Oikeesti ihania tyyppejä, toivon sydämestäni et jos en syksyllä palaa takasin Jykylään, niin me tavataan tällä porukalla vielä monesti! <3

Tänään vietetään rauhaisa äitienpäivä ja alotetaan lomasta nauttiminen<3 Ja vielä pakko sanoa viisuista että AWESOME SOFTENGINE!!!!!! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti