keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Oh snap

Hups, en ookaan muistanut kirjottaa tänne. No elossa oon, välillä hetkittäin epäilen toki sitäkin. :-D
Koulu rullaa, tällä hetkellä menossa on viimeinen kokonainen viikko tänä keväänä. Päiviä koulussa on jäljellä kuus.

Nyt on tosiaan siis ankkuriviikko, toinen semmoinen meneillään. Tää ankkuriviikon opiskelu on ihan kauheen rankkaa! Joutuu vaan istuun ja kuunteleen monta tuntia paikoillaan. Ja joka päivä on koulua. (Onkohan sittenkään fiksua hakea toiseen kouluun...) Mutta on kyllä ollut ihan hyödyllisiäkin infoja, tosin joistain infoista heräs meiän tiimillä keskustelua, että oisko ne kannattanut pitää opintojen alussa, kun niihin liittyviä töitä on jo tehty. Mutta ei se mitään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Tosiaan eilen oli TeHyn ja Sairaanhoitajaliiton infot. Saatiin kaikkea kivaa niiltä: muistitikut, kynät, haalarimerkit ja kynätaskut! Vitsin kiva, ja mä oon jopa jo molempien jäsen. :) Hyvät edut niillä myös on, joten jos oot alalla niin suosittelen lämpimästi liittymistä!!
Lisäks meillä oli tänään esimerkiks kirjaamisesta seminaari, joka kyllä oli tosi hyödyllinen! Se on oikeesti yllättävän vaikeeta, ja tosi tarkkaan pitää valita sanamuodot ja miettiä että kenen näkökulmasta katotaan asiaa, potilaan vai hoitajan. Good one oli se seminaari.

Mulla on taas vähän semmonen tyhjä olo. Syvä huokaus kuvaa parhaiten mun oloa opiskelujen suhteen. En oo yhtään motivoitunut, mut toisaalta sika harmi kun en tee noita tutorjuttuja loppuun, ku siellä on niin kivoi tyyppejä ja ne hommat vaikuttaa tosi kivoilta! Mutta eihän se nyt oo tietenkää kiveen kirjotettua että mää vaihdan koulua! Mutta tää kevät on kyllä jotenkin kauheeta puurtamista vaikka meillä ei oikeesti oo enään ku kahen käden sormilla laskettava määrä päiviä jäljellä. Kyllä se varmaan sit kun ankkuriviikko on ohi, kun sit taas on kaikkia laboraatioita ja no HAHA tenttiki taas tulossa. Lääketiede voi saakeli. Ehkä meenki tästä lueskeleen sitä!

Tehtiin muuten hiano posteri kätilön työstä synnytyssalissa. Esitellään se muille huomenna, jos muistan niin lisään siit joskus kuvan tänne. Jebou.


Meiän posteri voitti äänestyksen!! Jeeee:)

Tsemppiä kevään rutistuksiin jos jollain semmosia on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti