sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Mitä kuuluu?!

Heheei! Pitkästä aikaa. Kuuluu kuulkaas aika hyvää. 

Viime viikonloppuna me oltiin uusien tutoreiden kans tutor-leirillä. Vitsi oli kivaa! Ja niin paljon uusia tyyppejä taas oi vitsi! Ja kaikki ei oo todellakaan ees hoitoalalta, et nyt on niinkun villi meininki. Ei vaan oikeesti siis ihan huippuu, et tietää uusii ihmisiä ja voi niiden kautta taas tutustua uusiin. Mut joo, meillä on kai viel joku yks koulutushomma keväällä, mut muuten tääl kirjoittelee vissii opintopisteitä vaille valmis tutor. Hehe, en oo ennen ollukaan tutor!

Päästiin sit heti tiistaina tutoroimaan, kun mun vanhassa lukiossa Vandaalla pidettiin kaverin kanssa infotilaisuus meiän Jamkista. Oli jotenkin kyl kiva pitää seki info, tuli tosi vanha olo, vaikka siis ite vielä vuos sitten opiskelin ihan samoissa luokissa! Mut totta kai, oli ihana myös moikkailla vanhoja opeja ja kavereita ja muutenkin, kyllähän oma lukio on vaan melkein toinen koti. ( :D )

Ei mutta tää mitä kuuluu juttu on se oikeesti mistä halusin kirjoittaa. Koska kyllä musta tää kuuluu aika vahvasti opiskeluihin. 
Oon siis hakenu nyt yhteishaussa Helsinkiin kätilöks, eikä todellakaan siks, et mulla ois kotiin ikävä, vaan siks että tää koulu ei sovi mulle. Kiva, että oon just mainostanut meiän koulua ja ollu et jee hakekaa meille... Ei mutta ihan totta, siis ei tämmönen tiimioppiminen kaikille sovi. Mä ite kaipaan just sitä klo 8-16 koulua ja että opettaja opettaa ne asiat ja ite sitten käytännössä toteuttaa oppimansa. Mä lähen nyt koittaan tota Metropoliaa, mut jos ovet ei aukee sinne, niin sit mä jatkan tääl Jykylässä! Ei se oo sen kummempaa. :) Eikä mua oikeestaa yhtään sillain haittais täällä Jyväskylässä jatkaa, ku täällä on ihan kivaa ja tyypit on kivoja, mut tietenki kun opiskelussa se pääpointti on nimenomaan opinnoissa, niin en mä koe, et mun kannattaa jäädä katteleen tänne jos mulla on myös mahdollisuus koittaa jotain muuta. Ja mulla on kaveri, joka just opiskelee saikkariks metropolias ja sillä on kyllä joka päivä koulua, eikä vapaapäivistä (tai -viikoista) tietoakaan, niin se kyllä todellaki houkuttelee! 

Mut semmosta! Seuraavalla viikolla onki sitte taas 3 päivää koulua, sit meen loppuviikoks taas kotiin, koska mielummin syön äidin ja isin ostamia ruokia joista ite en maksa, ja sit seuraavat 2 viikkoo oon taas täällä, kun on koulua silleen (melkein) joka päivä. Se on ihan kiva kyllä. Mut jees. Tämmöstä. Heippa!

Ainiin haha. Alotin myös töiden etsimisen. En vihaa mitään enempää kun työhakua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti