torstai 27. helmikuuta 2014

(Luku)lomalla

Siis joo. Ekana taas pieni avautuminen. Musta on ihan kauheeta kun vanhemmilla ei oo hiihto/talvilomaa. Kyllä mä muistan, et ollaan pienenä menty Paloheinään pulkkaileen tai Sveitsiin Hyvinkäälle lasketteleen äidin ja iskän kans. Ja ollaan menty mökille ja tehty jäälle oma luistinrata. MUTTA missä on talvi sillon kun kuuluis olla talvi? Ja äiti ja iskäkin on vaan töissä, kun mä haluisin lähteä rinteeseen. 
En oo kaverit teitä unohtanut, mut siinä missä munkin pitäis opiskella anatomian ja fysiologian tenttiin, niin teidänkin pitäis lukea ylppäreihin. Mutta tää käy mulle ihan hyvin. Oon ainakin saanu hyvän tekosyyn jäädä kotiin opiskelemaan (lue: kattomaan Viaplaystä Pretty Little Liarsia).

Mut okei, asiaan. Mul ei kyllä mitenkään kauheesti oo ollut tätä lukumotivaatiota tässä lomallani. Avasin eilen ekaa kertaa anatomian materiaalin ja joo, ei motivaatio kyl yhtään lisääntynyt. Tentti on ens viikon perjantaina, tai lauantaina, tai vaik sunnuntaina, ihan itestä riippuen, mut mä ajattelin tehä sen heti perjantaina pois alta. Saa nähä... Anyway. Jatkoin tänään siitä mihin eilen en päässyt ja mitä. Mua yhtäkkiä kiinnosti ihan hullusti kaikki noi jutut! Lihaksia, verisuonia, sikiön ja vastasyntyneen kehitystä... Ihan hullun mielenkiintosta! Se on sitten seikka erikseen, mitä mieleen jäi ja kuinka monta näistä faktoista muistan vielä ens viikolla.En jotenkin tiedä yhtään, mitä odottaa tolta tentiltä. Kun se on verkkotentti, ensimmäinen sellainen, jota ikinä suoritan, niin pelkään kaikkea mahdollista netin katkeamisesta aina nettisivun ruuhkautumiseen. Mitä jos just mulla se nettisivu lagaa tai yhtäkkiä vaan joku päättää katkasta nettiyhteyden? Näin ei kyllä oo viel kertaakaan käyny, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Okei, okei, en halua olla näin pessimisti, kyllä mä sen handlaan. Ja toivon parasta, et tentti menee vielä läpi.

Tän ahkerointiviikon (xD) jälkeen musta on hirveen hienoa palata taas kouluun. Kavereiden kesken tappoviikko odottaa. 
Maanantaina on synnytys, tiistaina anatomian kertaustunti ja kirjareferaatin teko, keskiviikko näyttää vielä tyhjältä, mutta eiköhän se tarkota anatomian pänttäämistä..., torstaina on kirjaesittely ja klo 19 asti lääketieteen luento (+ poikkarit?), perjantaina on se tentti, lauantaina on projektipäivä klo 11-15 ja sunnuntaina on varmasti erittäin ansaittu Jasto on the sea -risteily. Ei huh huh. 
Mutta on sitä pahemmistakin viikoista selvitty. Krhm, lukion koeviikot. Piece of cake.

täs mä tosi motivoituneena
 

Maaliskuu näyttää kyllä muuten huolestuttavan tyhjältä. Äsken katoin lukkaria, joka toivottavasti ei oo valmis vielä, niin 2 luentoa ja muutamat laboraatiot oli merkattu sinne. Hauskaa kevättä siis vaan, en tiiä oonko enemmän kotona vai Jyväskylässä! 

Maanantaina alkaa muuten yhteishaku, hakekaa meille Jamkiin! Tsekatkaa täältä, mitä siellä voi opiskella :) 

Hyvää kevättä kun se nyt näköjään jo alkoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti