tiistai 8. joulukuuta 2015

tj4 hapottaa mut jaksaa jaksaa

Tajusin, et en oo jotenki tosi pitkään aikaan kirjotellu mittää. Mutta sisältö ois melkee sama kun edellises tekstis, koska loma lähenee ja deadlinet alkaa olla selätetty.

Kahdel viimesel viikol on siis neljä päivää kouluu, joist kolme on tenttejä. Tänään ja huomenna on siis aika höllivät päivät, vaik pitäis lukee caseja ja opiskella vähän vielä matskuja, mutta tänään esim. nukuin johonkin kolmeen ja sit aloin tekee joulukortteja ja illalla menin treeneihin. Day well spent, vaik olikin ihan todella vittumainen krapula. Huomenna ehkä sit katon noita koulujuttuja.

Mun krapula oli toki tietoinen valinta, mutta oli kyllä siis tosi pitkään aikaan niin hyvä ja hauska ilta, että kannatti ottaa! En todellakaan väitä, ettenkö ois pitänyt hauskaa ilman alkoholia pitkiin aikoihin, mut koska mä en oikeesti edes oo mikään alkoholin ystävä ja liitän siihen tosi usein vaan kaikkee sähläämistä ja todellakin kauhean krapulan, niin oon viime aikoina jättänyt holilliset nautintoaineet pois. Mutta nyt kun kerran lähettiin, niin lähettiin kunnolla! Käytiin syömäs, keilaamas ja sit vaan istuskeltiin ja juotiin. Seuralaisille iso kiitos!!

Koulujuttujen ohella alkaa myös korikses syyskausi olla taputeltu. Vikat matsit pelattiin viikko sitten ja treenejä jäljellä on myös enää kolmet. Puhuttiin tänään treenien jälkeen, että eipä enää viitti oikein vetää mitään "oikeita" treenejä, et lähinnä päätetään kausi kivoihin ja hyvän fiiliksen treeneihin. Jos ehditään viel järkkään, niin viimenen salivuoro käytetään toivottavasti tytöt vastaan vanhemmat matsiin, se on ihan legendaarinen kauden päätöstapahtuma! Ja niiiiin hauskaa!

Soitin mun iskälle äsken ja vaik meen perjantaina jo kotiin niin en nää iskää ennen kun viikon päästä torstaina. Me mennään ihan ristiin koko ajan, kun se lähtee mun veljen kans kuoromatkalle Espanjaan torstaina ja tulee takas sillon kun mä oon just tullut takas Jyväskylään viimeist kertaa. Eilenkin ku mä palasin Tampereelta Jykylään, niin iskä oli tänään menny sinne ja vielpä käyny mun serkuilla mistä ite lähin. Iskän lisäks ikävöin kyl koko muutaki perhettä, kun ne on pystyny hengaa paljon yhdessä ja juhlia synttäreitä ja muita porukalla. Onneks äiti tulee torstaina hakee mut niin saan viettää senkin kans aikaa vähän enemmän. <3 Ja tietty sitten pikkuveljen seuraksi meenkin kotiin, niin ihana senki kanssa vaan saada olla! Isoveli kun saatais viel samaan aikaan Suomeen, niin ois täydellinen tilanne. Mutta ihanaa että ihan, ihan kohta on JOULU ja sit vietetään koko ajan aikaa yhdessä!!!
Ajatukset rupee aika lailla olemaan jo kotona ja joulussa ja semmonen Helsinki-ikävä on taas orastaen hiipimässä mieleen. Mut ei enää kauaa, ja sit saankin kyl olla melkein kuukauden ihan rauhassa kotona. Tulispa luntaki. Nauttikaa joulun odotuksesta ja tsempatkaa vielä vikat viikot opintojen parissa. Ansaittu loma on ihan nurkan takana. Pus.
Täs kuva synnytyslabrasta! Oli tosi mielenkiintosta. Myös rokottaminen oli kivaa, samoin kun harjoteltiin imetyksen ohjaamista case-muotoisesti. On ollu siis niin hyvä syksy!!


Eilisiä tunnelmia pilkun aikaan. Tuostahan jatkettiin sitten seuraavaan paikkaan...

Suomi-neidot itsenäisyyspäivänä. Ihana vuorokausi oli rakkaiden serkkujen luona. ❤️

Tässä vielä snäppi joulukorttipajalta. Tuli oikeestaan aika kivoja kortteja, että taidan tehä niitä lisää vielä :-)
Tietääkö muuten joku, että tuleeko postin punainen kuori kaikille kotiin, vaik pitääkö se jostain ite hankkia?! t. kohta-on-kiire-postittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti