tiistai 9. joulukuuta 2014

STUDIA

Morjes!

Oltiin tossa viime viikolla Studia-messuilla esittelemässä Jamkia. Meitä lähti maanantaina aamulla kaks sote-alan opiskelijaa, restonomi, tradenomi, tiimiakatemialainen, kaks insinööriä ja musan opiskelija kohti Messukeskusta. Kyytiin hyppäs myös yliopistolaisia, ja oli meillä koulun puolesta henkilökuntaaki mukana. Roudattiin bussi täyteen kamaa - Ikea-kamaa lähinnä - ja matka alkoi!

Meni tosi kivasti koko matka. Ainoo miinus oli, et kun pysähdyttiin Teboilille syömään, niin melkein kaikki tilas lehtipihvit, mut meiän restonomi sit tilas vuohenjuustokanaa. Kun annos saapu, niin siinä juustossa oli MUOVIT päällä?! :DD:D No, jouduttiin sit odottelee, että saatiin uus annos restonomille, ja sit kun se vihdoin saapu niin meiän pitiki jo jatkaa matkaa. No mutta, ruuat mukaan ja asia selvä! 

Pasilaan kun saavuttiin, niin homma oli purkaa bussi ja koota ständi. Meillä oli sairaan siisti ständi, pinkki lattia ja valkoset seinät ja sit kaikki muu härpäke oli meiltä mukana. Niiden Ikea-kamojen kokoominen oliki sitte riemukasta... Meillä oli myös kisa, et kummat saa nopeemmin identtiset kaapit kasaan, kaks insinööriä vai kuus tyttöä. Arvatkaa kummat voitti! Ja pojat oli alottanu meitä paljon aikasemmin... (losers <3)
Lähin sit illaks kotiin, kun teki mieli olla kotona. Ja oli ikävä kisuja! Tulin kuitenkin nukkumaan hotellille, koska en kovinkaan usein pääse Helsingissä ilmaseks hotelliin. Ja hotelliaamupalaa en ois missannu kyllä mistään hinnasta!








Ite messut meni hyvin, ainakin eka päivä. Meitä vastapäätä oli Oulun yliopisto ja amk, joten oli pikkusta kisaa siinä niidenkin kanssa, että kummat saa kiinnostuksen heräämään. Muutaman kerran oli tilanne, jossa meikä kysy et kiinnostaisko sote-ala, niin vastapuolelta (TODELLA HYVÄNNÄKÖNEN) lääkäriopiskelija heitti et no hei mites toi lääkis! Me myös kysyttiin, et no kiinnostaako tradenomin opinnot niin sieltä heitettiin että joo mites toi arkkitehtuuri? Juu. Seinille mä puhuinkin :D 
Illalla mentiin porukalla syömään Santa Fe raflaan ja vielä myöhemmin istuttiin margaritaämpärin ääreen Iguanaan. Porukka oli aika väsynyttä, joten oltiin varmaan jo 23 aikaan takasin hotellilla.



sote-tytöt


Toka päivä oli ihan hullun väsynyt. Vaikkei mennyt myöhään edellisenä iltana, niin jalat oli poikki, ääni maassa ja kun messukävijöitäkin oli harvakseltaan, niin jotenkin ei saanu samanlaista draivia siihen tekemiseen. Nopeesti nekin tunnit sit meni, ja neljän aikaan alkokin todella ripee purku. Mä pääsin jo 16:55 junaan kohti kotia, ja oltiin siis sillon jo ihan valmiita!

Näin siis purku sujui.... :D



Oli tosi kivaa, ja oli niin kiva tutustua uusiin ihmisiin! Meil oli hyvä jengi ja hauskaa yhessä, että voipi olla että lähen ens vuonna uudelleen, jos tilanne sallii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti