sunnuntai 24. elokuuta 2014

Uusi alku

Moi!

Tulin uuteen kämppääni torstaina illalla ekaa kertaa asumaan. Eka yö oli katastrofaalinen, mut niin kai se on joka paikassa. Täällä tosin on paljon totuttavaa ja häiriötekijät on oikeesti aika häiritseviä. Mutta onneks mulla on isiltä peritty unenlahjat, ja kun nukahdan, niin sit nukutaan. :)

Perjantaina oli semi tiivis tutorpäivä. Alotettiin klo 12 tapaamalla HYVIn tutorit ja valmentajia. Käytiin läpi kaikenlaisia käytännön juttuja ens viikkoon liittyen ja tarkistettiin vielä, et on selvillä, kuka on kenenkin ryhmän kummitutor. Mutta kuulemma on vielä ihan hyvä määrä asioita, jotka selviää sit kun opiskelijat on paikalla.
Päivä jatku siitä sitten meiän hoitsututoreiden suunnittelupaliksella lounaan (Burger Kingin) merkeissä. Suunniteltiin tursaille mm. kaupunkikierros, joka tulee oleen HAUSKAA (ainakin tutoreille :D!!!!!). 
Vielä puoli viideltä alkoi vika miittinki kaikkien tutoreiden kans, ja siellä sit käytiin kaikkia yleisiä juttuja ja päivämääriä läpi. Jotenkin tuli niin paljon juttuja perjantaina käytyä läpi, et musta tuntuu, etten muista edes kaikkea! Onneks kaikki löytyy jostain kirjotettuna, esim. kalenterista tai sit sähköpostista. Mun aivot ei myöskään oo vielä täysin semmosella koulu-asetuksella, mikä saattaa hieman vaikuttaa tähän hitaasti sisäistämiseen.

No, perjantaina äiti tuli tänne! Ihanaa, se toi mukanaan mun suurimman osan vaatteista, joita en torstaina viittinyt junalla raahata. Se ilta meni tosi nopeesti, käytiin pizzalla ja kävelyllä (ja äiti sano varmaan miljoona kertaa Kuokkalan sillalla ollessa että IHANA MAISEMA), ja sit vaan laittelin kamoja paikoilleen. Juteltiin aika pitkään myös mun toisen kämppiksen ja sen poikaystävän kanssa tässä keittiössä. Vaikuttivat ihan mukavilta! 

Lauantai olikin sitten taas tehopäivä. Alotettiin aika aikasin jo aamusta kauppakierros. Meillä oli pitkä lista tarvittavia, ja suuri osa löydettiinkin. Prio1 oli pimennysverho, joka löyty Eurokankaasta. Ihana verho voi vitsi! Ja sen ansiosta nukuttiin tänään puoleen päivään asti. Tultiin takasin kaupoilta varmaan vasta viiden aikaan, ja sit alettiin laittaa verhoja ja ruokaa ja muita pikkujuttuja. Käytiin myös eilen illalla kattomassa sisäpuolelta toi Kuokkalan kirkko ja vitsi SE on hieno! Tosi hieno, ja kuulemma sika hyvä akustiikka. Niillä on siel kaikenlaista musatoimintaa, mutta saa nähä meenkö mukaan, ja että kuinka paljon sitä koulua sit on, että kannattaako mun sit sitoutua jos en ookaan tääl kovin paljoo. Mut kaikki selvii!

Tässä myös kuvia uudesta kämpästä. On se nyt ihan kiva jo!äiti asentaa (sairaan hienoja) verhoja


siinä se on! Kuiva-ainehyllykköni :-)ylimääränen verhokangas pääsi mun muuttolaatikkoyöpöydän päälle, kun äidin mielestä se laatikko oli tosi ruma sellasenaan. mutta onhan toi tosi kiva toi kangas tossakii!pakkohan sitä oli ottaa eka peilikuva täs kämpäs heheNo, tänään on myös ollu menopäivä. Käytiin ostamassa listalta vielä keittiöön pikkupöytä (lipasto?) ja hajusteet vessaan jaaaa jotain pieniä juttuja vielä. Koottiin yhessä se hylly ja syötiin, ja sit äiti lähti ajaa kohti kotia. Oh man, nyt tuli haikee olo! Äiti on paras äiti <3. Kohta tänne saapuu yks opiskelija- ja tutorkamu, jonka majoitan tänne ensi viikoks, koska hänellä ei oo vielä kattoa päänsä päällä. 

Tästä tää lähtee taas. Tuntuu niin oudolta kyllä. Mutta ihan kivakin, et alkaa arki ja rutiini ja normaalit aikataulut pyöriä. Vähän kyllä huolestuttaa tuo bileiden määrä tässä syksyllä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti