perjantai 29. elokuuta 2014

Tuosta.

Huuuhhuh! Ihan mahtava orientaatioviikko takana. Ei ois voinu kyllä paljoo paremmin enää sujua!

Meiän uudet hoitsuopiskelijat on ihan mahtavia. Ne on niin täysillä mukana, että jos sanottais niille, että juoskaa ympäri Jyväskylää kaatosateessa näytellen ja selfieitä napsien niin ne tekee sen. Ja ne teki, nimittäin säät ei meitä oo kauheesti tällä viikolla suosineet, mut se ei meiän tursaiden menoa haitannu! Ne paino menemään semmosta vauhtia, että me tutorit oltiin ihan onnesta soikeina. Ne on ihan huipputyyppejä <3.

hoitsututorit <3

Eli. Maanantai ja tiistai oli tutoropettajien päiviä. Me tutorit oltiin mukana kyllä ja meillä oli omat tehtävät, just ryhmäytystä ja läsnäoloilmottautumisia ja semmosta. Siinä parin ekan päivän aikana ei kyllä jääny varmaan yhtään nimeä mieleen, koska niitä uusia opiselijoita pelkästään hoitoalalla on vissiin joku 60... Heh heh. 
Keskiviikko oliki sitte meiän tutorien oma päivä! Oli sika kivaa! Meiän tutorporukka on ihan mahtava, ja tullaan hyvin keskenään juttuun :-). Alotettiin aamu heittäytymällä luovuuden maailmaan (:D) ja annettiin tursaiden näytellä ja rakentaa itseistään koneita. Ihan superhyviä esityksiä! Sit oli ns. vakava osuus, kun käytiin turvallisuuskävely läpi, ja sit iltapäivällä tehtiin tosiaan toi kaupunkikierros, jossa niillä oli jokaisella "rastilla" oma tehtävänsä, esimerkiksi paikan nimi oli Lain koura, vihjeenä sen löytämiseks oli pii-paa-pii-paa-wiu-wiu-wiu ja tehtävä, joka niiden piti siellä suorittaa oli kuvata paikkaan liittyvä kohtaus. Tuli kyllä ihan sikahauskoja videoita! Ja tutoreilla oli H A U S K A A!
Torstai ja tää päivä oltiinkin sit tiimeissä, kun tosiaan Jamkissa opiskellaan monialaisissa tiimeissä (paitsi just mun tiimi, joka on pelkkiä kätilöitä). Meillä on siis pienryhmiemme lisäks vielä kummitiimit pareittain, ja no... to be honest mä en kyllä ihan tarkalleen tiedä, että mikä meiän rooli on kummitutorina. Ehkä se selviää. Mulle sattu ihan mahtava pienryhmä sekä kummitiimi, kaikki oli jotenkin tosi hyviä tyyppejä ja porukat ryhmäyty tosi nopeesti! Jotenkin vähän tuli semmonen kateellinen olo jopa, kun näillä uusilla opiskelijoilla on niiin sikahyvä meininki, ja sit oma tiimi ei oo näin menevä ja heittäytyvä. Mut jokainen tiimi on erilainen. :)

Tää viikko on kyllä ollu ihan hullun jees. Tutorina on niin kivaa! Vaikka kylläki aika rankkaakin, koska koko ajan pitää olla skarppina ja valmiina vastaamaan kysymyksiin jnejne. Nytkin mulla on hoidettavanani nimineulatilaus, ja niiden rahojen ja opiskelijanumeroiden kerääminen vaatii lähes koko ajan valmiutta olla kirjottamassa juttuja ylös. Mutta otin tän tehtävän tietoisesti vastaan, ja aion siitä kunnialla suoriutuakin. :)
Tänään oli myös haalarisovitus ja kohta on meilläkin haalarit poikkareissa jalassa! Kauhee ompelu-urakka edessä... Mutta hyvällä mielellä loppuu tämä tutorviikko. Ens viikolla onkin sit omat opinnot käsillä, mitä en kyllä kovin innolla oota... :D Onneks kohta on taas syysloma, ja sit pääsen pitkästä aikaa itekin lomailemaan. Skotlanti, here I come!

iltakävelymaisemia


haalarimerkkimetsästys - it's on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti