tiistai 27. toukokuuta 2014

Kesäopinnoista

Heipparallaaa!

Kesäloma polkastiin tosiaan käyntiin, mutta eihän se opiskelijalle tarkota välttämättä lomaa. Mulla se nyt on ollut aika rentoa, kun ei oo mitään harkkaa ollu tai muuta, ainoastaan yks kesäkurssi, joka sekin on verkkokurssi.

Aiheena on tosiaan Sexual Health Promotion, ja no, otsikko kertoo kaiken. Tohon liittyy eri osa-alueita, ja niistä on sitten monivalintatestit ja kun saa ne läpi niin homma on ok. Sitten tohon kurssiin liittyy essee, joka kirjotetaan ryhmissä ja vielä lisäksi oppimispäiväkirja. Kurssi on enkuks, joten kaiken tohon liittyvän tulee olla myös in English. 
Meidän ryhmän esseen aihe oli Relationship and Marriage, ja voi että. Oltiin sovittu, että nähdään Tampereella (kaikilta sama matka matkustaa) ja tehdään se kerralla pois alta. Alotettiin noin klo 13 ja valmista tuli klo 18.30. Ei ollut ihan iisi juttu, kun ei saatu lauseita muodostettua ees suomeks, niin enkuks sitte... :D Hyvin kuitenkin saatiin essee valmiiksi ja heti seuraavana päivänä oli arviointi ja hyväksytty tekstit esseen palautuskansiossa. :) Tota oppimispäiväkirjaa en oo vielä alottanukaan, mutta kerkeen vielä. Deadline on vasta parin viikon päästä.

Jamkilla on ollut jotenkin surkeet noi kesäkurssien tarjonnat. Oikeestaan yleensäkin kurssitarjonta on vähän heikkoa, tiedä sitten johtuuks se kun alotettiin tälleen kesken vuotta, mutta tää kesäkurssikin oli lähes pakollinen meille, jotta saadaan tarvittavat opintopisteet kasaan vuodelta. Mulle myös aika tärkeet opintopisteet, jotta saan vielä kesäkuulta tuet ja pystyn vähän helpommin maksaan vuokran. (Vaikka oonkin Jykylässä aika vähän kesällä...) Jännä sit nähdä, missä kaupungissa mun opinnot jatkuu syksyllä! Osa musta sanoo, että mee takas Jykylään, mut osa taas on niin sitä mieltä että tänne mä jään. No, sen näkee sitte!

Kirjottelen tänne sitten varmaan pääsykokeiden jälkeen. Tai ainaki sitte heinäkuussa kun tiiän missä oon. Siihen asti: NAUTTIKAA KESÄSTÄ. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti