maanantai 12. syyskuuta 2016

Vahvistusta ajatuksille!

Hei vaan ja hyvää syksyä!
Vaik ilmat ei ehk oo viel kauheen syksysiä, niin mul on kyl ihan syksyfiilis. Ja tykkään just tästä vuodenajasta!

Nopee päivitys taas. Mä muutan pois Jyväskylästä kahen ja puolen vuoden jälkeen nyt virallisesti! Osotteenmuutokset on tehty ja muutto lähestyy. Tbh oon oikeestaa aika suruissani siitä, vaik onki kiva taas olla omilla huudeilla. Mut kyl Jyväskylä on kiva! Siel on kivoja ihmisii ja hirveen hyvä meininki :) Mut tää homma oli tiedos kyl, et en sinne jää ikuisesti.

Perjantaina ku koulu taas alko ni oli tosi kivaa! Näki kavereita ja jotenki opiskelu tuntu aika kivalta. Meil on paljon kaikkee uutta opittavana ja kaikki on vähän niinku jotain tutkimista ja konkreettista tekemistä ni se on coolii. Myöski perjantaina koulun jälkeen kävin morottaa mun junnui jotka on nyt jo B-ikäsii ( :'( ) ja sit illalla Anni ja Mara tuli mun luo viettää mun kämpän hautajaisii. Oli sika kivaa taas! Ja rentoo! Ja tunnelmallista, kynttilöit ja kaikkee. :D

Ja viel hauskaa perjantaille, et sain viestin yhdelt mun vanhalt pomolta kolmen vuoden takaa, et haluisinko töitä. NO ÖÖ TIETTY :D Olin lähes tasan kolme vuotta sitten ku palasin Suomeen ni töis iltiksessä ja nyt se pomo pyys mua samaan duuniin, ku niil tuli yllättävä sairasloma, ni olin sit jo tänään heti töissä! Oli ihan sika kivaaaaa ai vitsit!!!! Lapsii on melkee 40 mut ne on ihan huikeita! Mun vakkarityöpari on myös superkiva, se oli hyvä ku vähä varotteli et ei kantsi säikähtää jos lapset on aluks ujoja tai jotain mut ei kukaa oikeestaa ujostellu vaa oli tosi reippaita! Ja niiden lasten vanhemmat on kans nii kivoja, tietty voi toi asuinalueki vaikuttaa hieman... Mut must on niin hauskaa nähä, milt näyttää ekaluokkalaiset oikeesti keskustas kasvaneet lapset, miten ne puhuu, miten ne pukeutuu, mitä ne harrastaa. Ja ne on niin ihania. <3

Päivä päivältä mä oon vaa varmempi siitä, et mun elämäntyö tulee olee jotain lasten kaa! Tänääki suoraan töistä koristreeneihin, missä 21 erittäin energistä ja äänekästä tyttöö odotti mua innolla ja spontaanisti yks niistä tuli mun luo naama isossa hymyssä tokaisemaan: "sä tulit!" Täytyy myöntää, et tuli pala kurkkuun, ku oli jotenki niin ihana reaktio :') 

Lapsikiintiö tälle päivälle on tullu täyteen, mutta voi vitsi oikeesti. Oon niin onnellinen tosta työstä että ette uskokaan! Ja myös valmentamisesta. NIIN IHANIA LAPSIA!!!! :')

Ja myös aika lailla onpi varmistunut se, et haluan ehdottomasti lastensairaanhoitajaks. Oliks ylläri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti